Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso pokroić na 1,5 cm plastry. przygotować marynatę z oliwy i wszystkich przypraw. Zamarynować mięso i odłożyć do lodówki na całą noc.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    piękny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wygląda kusząco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    oj jak ja lubie karczek :P
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    karczek jest pyszny bo nie jest taki suchy dzięki przerostom
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie przyrumienione, aromatyczne, smakowite mięsko.
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    najlepsze na świecie!
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo lubię takie mięsko. Wygląda bardzo smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Super!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tak przygotowany karczek jest gwarancją udanego obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !