Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szparagi obrać, odciąć zdrewniałe końce, odciąć główki. Cebulę poszatkować, podsmażyć na oliwie. Ziemniaki pokroić na kawałki. Bulion (może być rosół) podgrzać, dorzucić szparagi (bez główek), podsmażoną cebulę i ziemniaki. Gotować ok. 20-25 min. Główki ugotować oddzielnie w osolonej wodzie ok. 10 min.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowicie podana
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam tą zupę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam szparagi. Z chęcią zjadłabym porcyjkę takiej zupki.
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    pięknie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Jeszcze nie jadłam, ale bardzo lubię zupy kremy, więc i tę chętnie wypróbuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda kusząco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    nie jadłam jeszcze takiej ale pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    jadłam i bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    takiej zupki jeszcze nie przyrządzałam, wyglada bardzo ładnie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    zupy ze szparagów jeszcze nie jadłam, zbliża się sezon, na pewno spróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Apetyczna zupka!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !