Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Marchewki obrać, przekroić wzdłuż na pół, a następnie na krótsze kawałki. Marchewki ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem 1 łyżeczki cukru do miękkości, odcedzić. Marchewki zamaczać w rozbełtanym jajku, obtaczać w bułce tartej, usmażyć na oleju na rumiano z obu stron, przestudzić.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    podoba mi się
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale super pomysł z tą marchewką
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo pomysłowa ta sałatka. Nie jadłam jeszcze takiej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taką marchewkę panierowaną z chęcią samą bym schrupał

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !