Sposób przygotowania

Czosnek obrałam i przecisnęłam przez praskę. Resztę składników włożyłam do naczynia, dodałam czosnek i dobrze wymieszałam. Mięso można marynować w tym kilka godzin w lodówce, albo smarować marynatą gdy piecze się na grillu. Opcjonalnie można dodać do marynaty kieliszek wódki.
Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :-) sezon grillowy w pełni rozpoczęty
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    dokładnie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    trzeba wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !