Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Marchewki obrać, przekroić na pół na dwa krótsze kawałki. Następnie każdy kawałek przekroić wzdłuż na pół. Marchewki ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru i 1/2 łyżki masła do miękkości.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ciekawe:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    świetne, muszę spróbować!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    ciekawe co mój marchewko-zjadacz by na to powiedział :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    takiej nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie spotkałem się jeszcze z takimi marchewkami
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Oryginalny przepis. Bardzo mi się podoba.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !