Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i tniemy na większe kwadraty. Do każdego kwadratu nakłądamy dżem i zalepiamy boki kształtując poduszki. Gotowe ciasteczka nakładamy na blachę i wkłądamy do nagrzanego piekarnikia. Pieczemy aż się lekko zarumienią przed podaniem posypujemy cukrem podrem.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    boskie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam ciasto francuskie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    dla mnie super
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    ale bym zjadła takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    a ja takie podobne robię tylko z jabłkami, świetne są!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !