Sposób przygotowania

Do miski wbijamy całe jajka ,odrobine soli i cukier. Miksujemy długo aż piana będzie ok 4 razy większa i będzie prawie biła . Mąkę przesiewamy wraz z budyniem i proszkiem . Dodajemy do ubitej piany i lekko mieszamy. Masę wlewamy do tortownicy -24cm . Wkładamy do nagrzanego do 170 stopni piekarnika i pieczemy 35 min .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zawsze sie udaje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    andrzej11

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ale piękny i wyrośnięty
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pięknie wyrósł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !