Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kokosowe serduszka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopt 1
galaretka malinowa 1
wiórki kokosowe
woda

Przepis i sposób przygotowania na: kokosowe serduszka

Galaretkę malinową rozpuszczamy w 400ml przegotowanej wody. Z biszkoptu foremką do ciasta wykrawamy serduszka. Na talerzyk wysypujemy wiórki kokosowe, Serduszka biszkoptowe zanurzamy w rozrobionej galaretce a następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych, Serduszka kokosowe należy wstawić do lodówki na co najmniej pół godziny. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 24.03.2013 08:49
mmm rewelacja;]
MONIKA62 14.03.2013 22:31
Świetny pomysł na walentynki
Bernadeta1 03.11.2012 16:09
ale romantyczne i smaczne serduszko
mariel78 17.09.2012 16:41
śliczne
Amellia 07.06.2012 20:16
super
wiola333 01.06.2012 14:42
mniam
Wojt@s
Wojt@s 14.05.2012 09:48
extra
MAR3STA 13.05.2012 21:46
fajne
EWI 30.04.2012 15:05
super
parysek10 30.04.2012 13:32
fajny pomysł
Kamila/kami007 30.04.2012 11:05
pychota
Andysz 30.04.2012 10:28
dokładnie tak!;)
janek64 30.04.2012 08:56
Z tą galaretką fajny sposób na to żeby był smak i żeby wiórki się przykleiły :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak