Sposób przygotowania

Galaretkę malinową rozpuszczamy w 400ml przegotowanej wody. Z biszkoptu foremką do ciasta wykrawamy serduszka. Na talerzyk wysypujemy wiórki kokosowe, Serduszka biszkoptowe zanurzamy w rozrobionej galaretce a następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych, Serduszka kokosowe należy wstawić do lodówki na co najmniej pół godziny. Smacznego!

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Z tą galaretką fajny sposób na to żeby był smak i żeby wiórki się przykleiły :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    dokładnie tak!;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ale romantyczne i smaczne serduszko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    Świetny pomysł na walentynki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mmm rewelacja;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !