Sposób przygotowania

Jajka gotujemy w osolonej wodzie. Ugotowane studzimy w zimnej wodzie i obieramy. Przekrajamy i wyjmujemy żółtka, które wrzucamy do miksera. Dodajemy łososia oraz sól (z solą uważajmy bo łosoś wędzony jest dość słonawy). Całość miksujemy na jednolitą i gładką masę. Tak przygotowany farsz nakładamy w miejsce żółtek jaj. Posypujemy świeżą rzeżuchą. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    jajka i łosoś ! Świetny skład :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Świetne połączenie smaków;) jak dla mnie szósteczka z plusem;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam takie połączenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pięknie się prezentują
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chętnie bym sie poczęstowała...
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    rzeczywiście smaczne to :) farsz na pewno pyszny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    forgielka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomity farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ja dodaję jeszcze troszkę majonezu :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Jajek nigdy nie odmawiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię jajka faszerowane w każdej postaci, a z łososiem to chyba najbardziej.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !