Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia.
Miękką margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na gładką masę.
Wciąż ucierając dodawać po jednym jajku i ucierać aż masa będzie puszysta.
Wlać jogurt i nadal ucierać.
Na koniec nadal ucierając dodawać po łyżce mieszanki maki z proszkiem do pieczenia.
Gęstą masę wyłożyć do tortownicy wysmarowanej margaryną i wysypanej bułką tartą.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne ciacho...
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale smakowicie wygląda
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smakowicie wygląda
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    ale pysznie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo w moim guście

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !