Sposób przygotowania

Buraczki ugotować, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę i kukurydzę. Doprawić przyprawami i octem. Podawac na zimno.
Polecam.

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie wygląda, dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    Ja wolę zwykłe buraczki, ale te twoje z pewnością też są pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    jakos z kukurydza to nie jadłem, nie robiłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o z kukurydzą, ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !