Sposób przygotowania

Płatki kukurydziane mielimy przez maszynkę do mielenia lub rozdrabniamy na drobno widelcem. Grubsze kawałki mortadeli przyprawiamy przyprawą do wieprzowiny, moczymy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w panierce z płatków kukurydzianych. Następnie smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron mortadeli. Tak przyrządzoną mortadele możemy podawać z ziemniakami i sałatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Super!!! nie wpadłam jeszcze na taki pomysł :) No normalnie GENIALNIE!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    smacznie wygląda ;) =)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie i chrupiąco:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    ciekawy pomysł...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam z płatkami nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna,też taka lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    tani i dobry kotlet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dobre i tanie, super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiamy taką panierkę
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Proste i smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !