Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dkg
jabłka 2 szt
marchew 1 szt
cebula 1 mała szt
szczypiorek 2 łyżki
oliwa 1 łyżka
pieprz szczypta do smaku
cukier szczypta do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę przepłukać, drobno posiekać nożem. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Cebulę obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki przełożyć do miski. Dodać szczypiorek i oliwę. Doprawić do smaku pieprzem i cukrem. Starannie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 24.09.2012 09:50
pyszna
caffee_tea 02.08.2012 22:21
uwielbiam surówki
Ewelina47 12.07.2012 21:08
pyszna
RenataZ-et 16.05.2012 09:02
robię tak samo :)
Margo1 13.05.2012 14:48
jest świetna
kate.500 13.05.2012 11:57
super
Dorota59 10.05.2012 05:32
zdrowa suróweczka
olkaaa 09.05.2012 07:58
extra
Cukiereczek13 29.04.2012 16:48
super :) uwielbiam taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak