Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso umyć i osuszyć. Medaliony rozbić tłuczkiem. Oprószyć lekko z obu stron solą.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam indyka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    powiew tradycji :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychota;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    z indyka najlepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobre
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczne kotlety :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super mięso
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne do surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !