Sposób przygotowania

Szczupaka umyć, oczyścić, pokroić na dzwonka, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokroić w drobna kostkę. Pietruszkę posiekać drobno. Warzywa połączyć ze sobą, posolić je delikatnie. Rybę posypać przyprawą do ryb i solą. Na folii aluminiowej rozetrzeć trochę oliwy z oliwek. Dać na nią rybę. Nafaszerować ją warzywami. Zwijać każdy dzwonek z osobna. Piec na grillu z obu stron. Piec ok. 40 minut na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    na dzwonka!!!
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    @Pyza: u mnie się tak mówi: dzwonki, ale specjalnie dla ciebie zmieniłam :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    piskotka

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    z marchewką jeszcze nie robiłam na grilu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !