Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOLOROWY DESER

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

truskawki 250 g
czereśnie
gruszki 200 g
miód 1 łyżeczka
sok z cytryny
orzechy laskowe 20 g
brzoskwinie w puszce 150 g
winogrona czerwone 200 g
winogrona zielone 200 g
twaróg 100 (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: KOLOROWY DESER

Truskawki, winogrono, brzoskwinie i gruszki dokładnie opłukać, następnie osuszyć wszystkie owoce i pokroić na małe kawałki. Olej z twarogiem, mi9odem, sokiem z cytryny zmiksować do otrzymania jednolitej masy i przełożyć do pucharków.
Następnie dodać owoce, wymieszać i udekorować czereśniami i orzechami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 01.05.2012 09:25
podoba mi się:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak