Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z FASOLI

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola Jaś 80 g
majeranek 1 łyżeczka
tymianek 1 łyżeczka
pieczarki 200 g
cebula 50 g
sól do smaku
pieprz do smaku
sos sojowy
ząbek czosnku 1 szt
olej 5 (z krokosza)

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z FASOLI

Fasolę namoczyć na całą noc, ugotować z majerankiem i tymiankiem, po odcedzeniu rozetrzeć. Pieczarki pokroić i poddusić z cebulą na wodzie z dodatkiem 1 łyżeczki oleju krokoszowego. Wszystko razem wymieszać dodając 4 łyżki oleju krokoszowego i przyprawić sosem sojowym, solą, pieprzem i roztartym czosnkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 02.03.2013 11:28
lubię takie ciekawe pasty
mela25 30.07.2012 00:02
fajna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak