Sposób przygotowania

Ananasa obrać, pokroić w ćwiartki i usunąć twardy rdzeń.
Miąższ pokroić w kawałki, skropić obficie sokiem z cytryny, posypać 3 łyżkami cukru waniliowego i wymieszać.
Wstawić do lodówki.
W tym czasie ubić śmietankę z dodatkiem reszty cukru waniliowego oraz odrobiny startej skórki cytrynowej.
Przed podaniem przybrać kawałki ananasa bitą śmietaną.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    uwielbiam ananasa
  • 1
    original
    Opublikowano

    agam26

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !