Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa obrać, pokroić w kostkę i ugotować w 1,5 litrze wody, dodając ziele angielskie, pieprz, sól i liść laurowy. Gotować do miękkości. Zmiksować blenderem na jednolitą masę. Dodać serek śmietankowy i gotować to rozpuszczenia. Ja podałam zupę z prażonym słonecznikiem. Można jeść z grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    nie jadłam jeszcze takiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    piskotka

    palce lizać
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajna zupka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !