Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić w brytfannie. Kurczaka umyć i podzielić na części, posypać przyprawą do kurczaka. Przełożyć do brytfanny i przykryć. Piec 2 godziny w temp. 180 stopni. W czasie pieczenia od czasu do czasu podlewać wodą. Pieczarki pokroić w kostkę. Pół godziny przed końcem pieczenia dodać pieczarki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    aromatyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne połączenie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !