Sposób przygotowania

Cukinie dobrze myjemy nie obieramy kroimy w plasterki i posypujemy przyprawą do grilla. Grillujemy ją z dwóch stron. Sałatę myjemy układamy na półmisku . Robimy sos . Do musztardy francuskiej ok 1łyżki dodajemy 2 łyżki oleju lub oliwy -mieszamy. Gdy cukinia jest zgrillowana układamy ją na sałacie. Dodajemy ser i natkę pietruszki . Polewamy sosem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    nie jadłam jeszcze takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    chętnie bym spróbowała
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Z musztardą francuską- podoba mi się połączenie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    świetny dodatek do grilowanej cukini.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !