Sposób przygotowania

Filet z indyka pokroić na plastry.
Mięso ubić, jak na klasyczne kotlety.
Majonez przyprawić dość mocno solą ziołową, czosnkiem i pieprzem - domieszać trochę musztardy do smaku.
Gotowym sosem posmarować płaty mięsa z obu stron i panierować w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju, z obu stron, na rumiano.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !