Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Przygotować zaczyn. Drożdze pokruszyć i rozpuścić w letnim mleku, razem z cukrem oraz łyżką mąki. Zaczyn odstawić do wyrośnięcia na 20 minut. Mąke przesiać, posiekać z margaryną. Następnie dodać wyrośnięte drożdże oraz pozostałe składniki. Szybko wyrobić ciasto. Pozostawić do wyrośnięcia.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealne do kawki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    słodkości
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pycha,lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    fajne te rogaliki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne są takie rogaliki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !