Sposób przygotowania

kaszę ugotować,ostudzic,cebulke pokroić zeszklić na margarynie-wszystko przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa-ważne zeby twaróg był tłusty,doprawić solą i pieprzem,ja dodaje odrobinę maggi.

Komentarze

  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    mm zjadłabym pierogi z takim farszem
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    nie jadłam takich, musze wypróbowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    az zrobilas mi smaka na pierogi...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    warte spróbowania
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawe nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !