Sposób przygotowania

Wymienione składniki łączymy ze sobą, ja miksuję. Na koniec dodaję obrane , pokrojone w kosteczkę jabłka i łyżeczkę cynamonu, wszystko mieszam.
Na metalową łyżkę nabieramy ciasto i wylewamy na patelnie formując kszałt racucha.

Smażymy na rozgrzanym tłuszczu,, niedużym ogniu oczywiście z obu stron na złoty kolor.

WYkładamy na talerz- smacznego. Posypujemy cukrem pudrem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    są pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze sprobowac z cynamonem
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    swietnie wyglada i pewnie tak samo smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ja chcę do babci! ona robi najlepsze racuszki, ja jeszcze nigdy ich sama nie robiłam... chyba wypróbuję Twój przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    polecam:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    o ta nuta cynamonu- mniam mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super racuszki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !