Sposób przygotowania

Mięso wymieszaj z bułką tartą, jajkiem, oregano oraz bazylią.Uformuj małe kulki i delikatnie podsmaż je ze wszystkich stron. Nastepnie dodaj pomidory z puszki wraz z sokiem. Dopraw solą i pieprzem do smaku i gotuj przez ok. 15 minut. Dodaj starty parmezan i wymieszaj.
Posyp na koniec natką pietruszki.

Podawaj z tłuczonymi ziemniakami.

Polecam!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wyglądają bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    super!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ale pysznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    rewelacyjne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Pychotka !
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ślicznie wyglądają
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    wyglądają smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !