Sposób przygotowania

Udka opłukać, osuszyć delikatnie natrzeć solą oraz pieprzem jak i przyprawą do kurczaka wg. uznania, następnie na głębokiej patelni rozgrzać olej, wrzucić przygotowane udka i obraną i pokrojoną na małe różne kawałki marchew oraz dusić pod przykryciem, obracając udka. Gotowe udka włożyć na talerzyk i posypać wg. uznania posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Chyba trzeba troszkę podlać wodą czy bulionem? Bo na samym oleju to się raczej mocno zesmażą a nie uduszą. a może jestem w błędzie?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Dziękuje za uwagę smażyłem na oleju podlewając odrobiną wody pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !