Sposób przygotowania

Marchew oraz pietruszkę gotujemy w lekko osolonej wodzie. Tak ugotowane warzywa oraz jajka kroimy w równą kosteczkę. Podobnie czynimy z obranymi ziemniakami i jabłkami. Następnie dodajemy odcedzone warzywa z puszki: kukurydzę, fasolę czerwoną, groszek, fasolę białą i fasolę białą Jaś. Obficie solimy i przyprawiamy pieprzem do smaku. Dodajemy jeszcze majonez. Całość delikatnie mieszamy. Sałatkę podajemy schłodzoną. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    wystrzałowy zestaw
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny przepis już dodaję do mojej księgi
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mocno fasolkowa, ale na pewno smaczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie warzywne sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !