Sposób przygotowania

Z 3 jaj, cukru, mąki, proszku do pieczenia pieczemy biszkopt. Po wyjęciu zwijamy w wilgotną serwetkę.
Budyń gotujemy wg przepisu, studzimy.
Margarynę miksujemy , a następnie stopniowo dodajemy budyń i ubijamy.
Biszkopt rozwijamy i smarujemy dżemem (ja lubię z czerwonej pożeczki), a na dżem smarujemy budyń i zwijamy.
Można polać polewą i ozdobić wg uznania.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Monika78

    chetnie bym zjadla kawalek... smacznie sie prezentuje :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękny;)) mniam mniam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    Fajnie wygląda;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    musi być smaczny
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    palce lizać
  • 2
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oj takiego zawijańca by się zjadło :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    do kawy super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna24

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszniutki :)
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    mniam!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !