Sposób przygotowania

ziemiaki obieramy specjalnym świderkiem wykrawamy spiralki z ziemniaków. W tym czasie rozgrzewamy olej z smalcem i wrzucamy do rozgrzanego tłuszczu dodajemy pod koniec paprykę i dusimy wszystko do miękkości i rumienimi. wyjmujemy na ręcznik papierowy i przekładamy na talerzyk posypujemy przyprawą

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    pyszka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    no właśnie spiralki a nie zawijańce - gdzieś mam taki świderek do wykrawania....
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    ciekawie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zastanawiam się, gdzie można kupić taki świderek. Widziałam go tylko na zdjęciach :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !