Sposób przygotowania

makaron gotujemy aldente

mieso smazymy z przyprawami na zlocisty kolor zalewamy delikatnie woda dodajemy caly ser jaki mamy i mieszamy az caly sie roztopi doprawiamy do smaku
caly sos musi miec konsystencje gesta aby zostal na makaronie wiec mieszamy make z smietana troche wody i zalewamy do sosu powinien po chwili zgestniec

polewamy sosem makaron posypujemy parmzanem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Irenkass

    uwielbiam carbonare
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    1 op makaron spaghetti, 1 kg mięso mielone, 0,2 kg ser żółty gouda, ser camembert, 1 opakowanie ser z przyprawami, 200 g serek topiony, 2 sztuki przyprawy, do smaku mąka, 2 łyżki śmietana 30 % 1 opakowanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !