Sposób przygotowania

Kurczaka kroimy w długie słupki i nacieramy przyprawami. Następnie na każdym kawałku kurczaka kładziemy plaster boczku. Całość nadziewamy na patyczki do szaszłyków, przekłuwając się raz z jednej, a raz z drugiej strony, żeby „wyszedł” kształt fali. Całość smażymy na oleju na wolnym ogniu, aby mięso w środku się dosmażyło. Podajemy jako danie główne lub przekąska!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    pycha
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    takie mięsko pyszne jest z grilla , parę godzin marynować
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale kusi:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z grilla pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    wypasione
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra pomysł
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna propozycja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Często robię takiego kurczaka na grillu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !