Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier puder i dalej ubijać. Żółtka wymieszać z budyniem śmietankowym w proszku i dodać do ubitych białek razem połączyć. Następnie dodać cukier waniliowy, olej, jogurty rodzynki i razem wymieszać. tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia Następnie wylać masę z jogurtów i włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 70 minut w temperaturze 160-170 °C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    cudny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    rodzynki w serniku obowiązkowo :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny sernik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    sernik lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !