Sposób przygotowania

Żółtka ubić z cukrem na puszystą masę. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, mleko, a po około minucie ubijania, olej i kilka kropel zapachu do ciast. Na koniec masę wymieszać delikatnie łyżką z ubitą na sztywno pianą z białek. Gotowe ciasto nalewać do rozgrzanej gofrownicy i zapiec. Polać bitą śmietaną, zrobić kleksy z dżemu i udekorować roztopioną czekoladą deserową.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    super wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    fajny pomysł na szybki deser
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo lubię gofry i z ochotą zjadłabym teraz jednego, albo dwa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !