Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski ,obsmażyć na oleju.Cebule pokroić w grubą kostkę,poddusić i dodać do mięsa. Zalać wodą, tak aby zakrywała mięso.Pokroić pozostałe warzywa i dodać do mięsa po 30 minutach razem z winem.Doprawić do smaku i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    swietnie wyglada i pewnie tak samo smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pychta
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pychta
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowite !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !