Sposób przygotowania

Chipsy układamy na talerzu. Serek twarogowy mieszamy z czosnkiem granulowanym i nakładamy do rękawa cukierniczego. Na każdego chipsa nakładamy porcję serka i posypujemy ziołami, rzeżuchą (lub czymkolwiek co nam pasuje). Dekorujemy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    mogą być niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale super przekąska ! Niby chipsy ale tak inaczej :) IDEALNIE!
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    super przekąska na impreze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajny pomysł:) chipsy od razu mają inny smak:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !