Sposób przygotowania

Keczup mieszam z olejem słonecznikowym oraz rozmarynem suszonym. Ćwiartki z kurczaka posypuję solą i smaruję przygotowaną marynatą. Wykładam je na blaszkę wysmarowaną smalcem. Posypuję warzywami pokrojonymi w słupki, całymi cebulkami oraz ząbkami czosnku. Wstawiam do piekarnika nagrzanego do temperatury 190 stopni Celsjusza i zapiekam około 20 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    ciekawe :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    tak nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !