Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lew dla niejadków

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka carpaccio 1 opakowanie
parówka 1 szt
pomidor
szczypiorek
pieprz
jajko
chleb tostowy

Przepis i sposób przygotowania na: Lew dla niejadków

Z kawałka chleba tostowego wycinamy kółko. Grzywe lwa robimy z szynki carpaccio. Buzie robimy z plasterków pomidora. Jajko gotujemy ,studzimy obieramy ,odcinamy końcówkę i robimy nos lwa. Wąsy robimy z szczypiorku. Oczy i uszy z parówki. Pieprz czarny nakładamy na pomidorka i oczy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 13.05.2013 10:29
bardzo zabawne
Betka 26.07.2012 08:08
świetny!;D
Betka 26.07.2012 08:08
świetny!;D
GOSIA18 27.04.2012 13:58
wow ale fajne
Kekerboom 27.04.2012 10:29
świetnie wygląda, na pewno jest pycha.
iwa643 27.04.2012 06:54
polecam dla niejadków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak