Sposób przygotowania

kielbase przysmazamy delikatnie
kosc wedzona gotujemy w malej ilosci wody dodajemy przyprawy troche soli
ziemniaki obieramy kroimy na male kosteczki dodajemy do bulionu
gdy ziemniaki sa miekkie dodajemy kielbaske przysmazona cebule i zalewamy zakwasem
calosc przysmazamy
ja dodaje jeszcze na koniec poszatkowany czosnek i swieze ziola smacznego

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    zakwas na żurek, 0.5 ml kielbasa, 2 kawałki długie KOSC WEDZONA, 1 sztuka cebula, 2 sztuki czosnek, 3 ząbki ziemniaki 10 sztuk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !