Sposób przygotowania

Pierś kroimy na mniejsze kawałki, lekko rozbijamy; doprawiamy solą i pieprzem. Ser kroimy na mniejsze plastry, ogórki na mniejsze kawałki. Na mięsie układamy po plasterku sera i kawałku ogórka, robimy roladki. Obtaczamy w rozkłóconym jajku i bułce, smażymy na rumiano na oliwie lub oleju. Podajemy do ziemniaków i surówki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne roladki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    na pewno smakowite :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    zjadł bym :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre :)
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    fajna propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    już dawno takich nie jadłam i mi smaka narobiłaś ... Wyglądają super !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    coś dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    świetna propozycja obiadu :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna45

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    wygląda bajecznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !