Sposób przygotowania

Do kokilek (są to takie małe naczynia do zapiekania) na sam spód wkładamy pokrojoną w drobną kostkę kiełbaskę lub szynkę. Na to wbijamy jajko i posypujemy pokrojonym żółtym serem. Posypujemy odrobiną soli, słodkiej papryki i koperku. Kokilki wkładamy do mikrofalówki na 1 minutę, moc 600 W. Jeśli białko będzie płynne to wkładamy jeszcze na kilka sekund.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale full wypas:):)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Taka a'la jajecznica ale całkiem inaczej się prezentuje :) Super przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !