Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso (wołowo-wieprzowe )mielimy.Tartą bułkę zalewamy 3/4 szklanki rosołu,dodajemy przeszkloną na oleju cebulę,jajko,białko,ser żółty i przyprawy (sól,pieprz,zioła prowansalskie). Wyrabiamy masę, formujemy klopsiki i chłodzimy 30 minut.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pysznie wyglądają
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Też dziś robiłam klopsiki,choć w innej wersji.Twoje wyglądaj na pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    fantastyczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    świetne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !