Sposób przygotowania

Jajka ubić dodać do nich cukier i nadal ubijać, dodać mąkę i proszek. Powoli mieszać. Wyrobione ciasto piec 15-20 minut w tem 200 stopni. W 3 szklankach soku po owocach ( zpuszki ) zagotować 2 budynie. Po ostudzeniu dodać bakalie i owoce. Z masła kokosu i cukru pudru wyrobić wierzch ciasta, czyli: wszystko dobrze wymmieszać w garnuszku na małym ogniu, ostudzić. Potem nałożyć na masę budyniową którą uprzednio wywaliśmy na zapieczone ciasto i jeszcze raz wstawić do piekarnika na 5 minut tylko po to żeby wierzch się nam lekko zrumienił.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    mamy zawsze najsmaczniejsze...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !