Sposób przygotowania

Na 2 łyżkach oleju podsmażyć mięso, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i posiekany czosnek. Dodać pokrojone w kostkę papryki i drobno posiekaną chilli. Podlać sosem lub pomidorami z puszki pokrojonymi w kostkę. Przyprawić solą, pieprzem, chilli i bazylią. Smażyć, aż sos lekko odparuje. Przełożyć na natłuszczoną blaszkę lub do naczymia żaroodpornego, ułożyć chipsy, połówki pomidorków, posypać startym serem lub plasterkami. Piec w 180st, aż ser się zrumieni (ok 15min.)

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo mnie ciekawi smak.Wygląda odjazdowo.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    fajne na imprezę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe.
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajne połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !