Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Bakłażana pokroić w kostkę podsmażyć na rozgrzanym oleju, doprawić do smaku solą. Ciasto francuskie rozwałkować, pokroić na kwadraty o długości boku 5 cm.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie też się podoba:}
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coś innego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    super wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !