Sposób przygotowania

Udka umyc i pokroic na mniejsze kawałki zalac wodą tylko aby przykryc i rzucic starte na tartce ogórki. Gotowac szybko do miękkości, woda się wygotuje. Wyciągamy udka obtoczone ogórkiem, posypujemy przyprawą. Po ostygnięciu obtaczamy w bułce i dusimy pod przykryciem na małym ogniu, aż się zrumienią.
SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetycznie wyglądają
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    coś nowego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha mniammm:)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pyszne udka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tak nie jadłam, muszę spróbować bo nie przepadam za udkami a w takim wydaniu może mi zasmakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !