Sposób przygotowania

Rybe parujemy z marchewka i groszkiem mozemy delikatnie przyprawic wedlug uznania
makaron gorujemy w lekko osolonej wodzie aldente

Sos do ryby : smietana przyprazona na oleju gdy bedzie ciepla smietana dodajemy serka topionego razem wszystko mieszamy gdy sie polacza dodajemy swieze ziola

marchewke z groszkiem mozna kupic gotowa tylko podgrzac , lub zrobic na parze tak jak ja pokroic wymieszac z groszkiem i polac maslem z bulka tarta polecam

smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Irenkass

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    calkiem smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    makaron szpinakowy, 1 opakowanie tilapia, 3 płaty śmietana, 1 opakowanie marchewka ugotowana, 1 słoik groszek, 1 słoik olej, do smażenia przyprawy, do smaku serek topiony, 1 sztuka swieze ziola, bulka tarta, panierka maslo 2 łyzki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !