Sposób przygotowania

Z gałązek mięty oskubać same listki i drobniutko je posiekać.
Wrzucić miętę do słoika, wlać sok z cytryny, oliwę i odrobinkę płynnego miodu.
Doprawić solą czosnkową i pieprzem, zakręcić i potrząsać energicznie słoikiem, aż powstanie emulsja.

Podawać do szparagów, kalafiora, brokuła, mięs z grilla, serów.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !