Sposób przygotowania

OPIS
Główkę kapusty podgotować, aż liście będą odchodzić. W tym czasie mięso łączymy z przyprawami, jajkami i bułką tartą. Następnie nakładamy łyżką porcję na pojedyncze liście kapusty, zawijamy i podsmażamy pod przykryciem. Dodajemy koncentrat i kostkę rosołową. Na koniec sos zaciągamy śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jedno z moich ulubionych dan
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    moje ulubione danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wszystkie gołąbki są smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ja nie dodaję smietany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !